Topsport - 100% sport
ARTE MARTIALE
ATLETISM
BADMINTON
BASCHET
BASEBALL
BOX
CALEIDOSCOP
CANOTAJ & KAIAC-CANOE
CICLISM & MONTAINBIKE
COMUNICATE DE PRESA, CONFERINTE
CULTURISM
FOTBAL, FOTBAL-TENIS, NFL
GIMNASTICA
HALTERE
HANDBAL
HOCHEI PE GHEATA
JOCURI DE VARA
JUDO
LUPTE
MOTOR
NATATIE
NBA
NHL
OLIMPISM
POLO
POPICE
POVESTIRI ADEVARATE
RUGBY
SAH, GO, SCRABBLE & BACKGAMMON
SCRIMA
SPORTURI DE IARNA
TENIS
TENIS DE MASA
TIR SPORTIV
VOLEI
  Arhiva stiri
  Arhiva editoriale
FOTBAL - Victoras Iacob va juca la Rapid!
Sambata , 03-01-2004

      O dată cu venirea lui Giovanni Becali în Giulesti, suporterii rapidisti au parte, acum în ajun de Crăciun, de o nouă surpriză. Unul dintre cei mai bine cotati atacanti din Divizia A, Victoras Constantin Iacob e dat ca sigur din retur la Rapid, acest lucru fiind anuntat de Giovanni Becali.
      Chiar dacă presedintele gălătean, Nicolae Boghici, neagă acest transfer, spunând că Iacob are contract cu Otelul doi ani, e clar că noul presedinte al Rapidului nu vorbeste aiurea fiindcă nu poate risca să se joace cu suporterii giulesteni încă de la început.
      Acest transfer l-a luat în surprindere chiar si pe Iacob, care a declarat: "Încă nu am semnat nimic. Au existat, într-adevăr, o serie de discutii, dar nu s-a intrat în detalii. Nu stiu pe ce durată va fi contractul, în cazul în care se va ajunge la o întelegere referitoare la transferul meu..."
      În acest sezon, Iacob a jucat 14 meciuri din 15 (a lipsit doar în meciul cu FC Oradea) si a marcat 7 goluri, totalizând 1227 de minute. Bine făcut, înalt, Iacob este un atacant ideal, fiind foarte bun la duelurile aeriene. A mai jucat la Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova si FC National Bucuresti, dar de departe cea mai bună formă a prins-o în acest sezon la Otelul Galati.
      Iacob este al treilea jucător venit în Giulesti după demiterea lui Mircea Rednic, după George Galamaz de la Sportul Studentesc Bucuresti si Cornel Buta (care era împrumutat la FC National Bucuresti). Va reusi Givanni Becali să-l aducă la Rapid si pe copilul minune al Bacăului, Andrei Cristea?

Sorin AROTĂRITEI (sorinaro@assist.ro)

        La 28-30 octombrie au fost pro ...
        Destul de multe concluzii după ...
        Clasamentele promise în materi ...
        Prima etapă din Campionatul Su ...

Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul TOPSport!
Designed by Web Media Marketing