Topsport - 100% sport
ARTE MARTIALE
ATLETISM
BADMINTON
BASCHET
BASEBALL
BOX
CALEIDOSCOP
CANOTAJ & KAIAC-CANOE
CICLISM & MONTAINBIKE
COMUNICATE DE PRESA, CONFERINTE
CULTURISM
FOTBAL, FOTBAL-TENIS, NFL
GIMNASTICA
HALTERE
HANDBAL
HOCHEI PE GHEATA
JOCURI DE VARA
JUDO
LUPTE
MOTOR
NATATIE
NBA
NHL
OLIMPISM
POLO
POPICE
POVESTIRI ADEVARATE
RUGBY
SAH, GO, SCRABBLE & BACKGAMMON
SCRIMA
SPORTURI DE IARNA
TENIS
TENIS DE MASA
TIR SPORTIV
VOLEI
  Arhiva stiri
  Arhiva editoriale
BADMINTON – Turneul THIERRY THEIS 2004
Vineri , 09-01-2004

La Ettelbruck, in Luxemburg, s-a desfasurat primul eveniment european al anului, Turneul International "Thierry Theis", un eveniment a carui organizare a stat sub semnul "incalzirii" sportivilor pentru sezonul competitional 2004. Departe de spectaculoasele premii ale marilor intreceri (in special asiatice !), cei 4.000 de EURO pusi in joc, au atras, totusi, cativa dintre valorosii practicanti ai badmintonului, in special de pe "Batranul Continent".

In proba de simplu masculin a avut castig de cauza Nabil LASMARI (Franta), care a avut nevoie de 2 seturi pentru a cuceri trofeul in fata germanului Andreas WOELK, cu 15 – 10, 15 – 2.

Intrecerea fetelor a adus-o in prim-plan pe ucrainianca Elena NOZDRAN, care a "zdrobit-o" in finala pe Louise THASTRUP din Danemarca cu ...11 – 0, 11 – 1 !

La dublu masculin belgienii Frederic MAWET si Wouter CLAES au cedat greu o finala extrem de disputata pe care, la debut, pareau capabili sa o castige lejer, in fata cuplului indonezian Yoseph PHOA / Dharma GUNAWI, care concureaza acum pentru Germania. Scor: 15 – 9, 11 – 15, 14 – 17.

In finala de dublu feminin Elena NOZDRAN nu a mai reusit sa repete evolutia fulminanta de la simplu si, facand pereche cu o ...luxemburghezo-indoneziana, HARIATI s-au recunoscut invinse de dublul Dimitrika DIMITROVA / Janni KJAER (Bulgaria / Danemarca), in doua seturi : 15 – 2, 15 – 6.

Performera absoluta a acesui Turneu, Elena NOZDRAN, a disputat trei finale din care a reusit sa castige doua ! Cel de al doilea trofeu si l-a adjudecat , in tandem cu compatriotul ei Serghei STRELCOV, in proba dublului mixt, acolo unde, in ultimul act, au invins perechea germana Silke HIRTSIEFER si Christian ROTH.

 • In perioada 8 – 11 ianuarie se desfasoara in Portugalia, la Caldas da Rainha, in cadrul Circuitului Europen de Badminton (EBC), cea de a 39 – a (!) editie a Internationalelor Portugaliei. Puteti consulta ultimele stiri si rezultatele la : 39 Portuguese International Championships

  Noru Stefanescu - noru@topsport.ro

 •         La 28-30 octombrie au fost pro ...
          Destul de multe concluzii după ...
          Clasamentele promise în materi ...
          Prima etapă din Campionatul Su ...

  Newsletter
  Aboneaza-te la newsletterul TOPSport!
  Designed by Web Media Marketing