Topsport - 100% sport
ARTE MARTIALE
ATLETISM
BADMINTON
BASCHET
BASEBALL
BOX
CALEIDOSCOP
CANOTAJ & KAIAC-CANOE
CICLISM & MONTAINBIKE
COMUNICATE DE PRESA, CONFERINTE
CULTURISM
FOTBAL, FOTBAL-TENIS, NFL
GIMNASTICA
HALTERE
HANDBAL
HOCHEI PE GHEATA
JOCURI DE VARA
JUDO
LUPTE
MOTOR
NATATIE
NBA
NHL
OLIMPISM
POLO
POPICE
POVESTIRI ADEVARATE
RUGBY
SAH, GO, SCRABBLE & BACKGAMMON
SCRIMA
SPORTURI DE IARNA
TENIS
TENIS DE MASA
TIR SPORTIV
VOLEI
  Arhiva stiri
  Arhiva editoriale
FOTBAL - Sportul Studentesc s-a distrat cu Otelul
Luni , 25-04-2005

      Sportul Studentesc a câstigat fără probleme meciul cu Otelul Galati, scorul de 3-2 nefiind strâns decât pe tabela de marcaj, fiindcă în realitate a existat doar o echipă pe teren. Cu 30 de puncte adunate, echipa lui Dan Petrescu poate privi linistită ultimile meciuri din campionat, mai ales că etapa viitoare studentii vor juca tot în Regie cu Politehnica Iasi.
      Echipa lui Stoichită a venit în Bucuresti cu gândul de a obtine o remiză albă, dar Gigel Bucur le-a stricat planurile imediat, deschizând scorul încă din minutul 2. Acesta a intrat în careul otelarilor, pe partea stângă si din unghi a trimis mingea în coltul lung. În minutul 11, Maxim a sutat din lovitură liberă, bine, dar Cernea a retinut. În continuare studentii au dominat clar jocul, iar Mazilu ar fi putut majora scorul, dar sutul său din aceiasi pozitie din care Bucur deschisese scorul a fost respins în corner de Cernea. Asa cum era de asteptat, Sportul s-a desprins pe tabela de marcaj, după un gol de senzatie. Edi Stăncioiu a trimis o pasă perfectă de circa 70 de metri la Tibi Bălan, acesta a centrat în careu de unde Gigel Bucur a reluat cu capul în plasa lui Cernea. În minutul 28 Bucur a trimis de la 16 metri, dar Cernea a fost atent si scorul a rămas 2-0. Cea mai bună apărare din Divizia A a primit al treilea gol în minutul 33, când Bucur a obtinut si transformat un penalty. Era 3-0, hatt-rick Bucur, internationalul din Regie revenind cu această ocazie si în fruntea golgheterilor Diviziei A, având acum 16 goluri marcate, cu unul mai mult decât Claudiu Niculescu.
      La reluare, Sportul nu a mai dorit să atace si a jucat econom, preferând să se apare si să contraatace. Eforturile echipei lui Stoichită de a nu se face de râs în Regie au dat roade în minutul 57, când Victoras Iacob a primit o minge în careu de la Balauru, a preluat frumos si singur cu Stăncioiu a redus din handicap. Aflat în tribune, Dan Petrescu a văzut că ceva nu mergea la echipa sa de la reluare si l-a înlocuit pe Nae cu Dedu, pentru a da un plus de încredere apărării. Între minuele 63 si 65 Bucur, Mazilu sau Stancu ar fi putut înscrie, dar au ratat. În minutul 73 Gigel Bucur a arătat că este mare jucător, driblând trei adversari ca în curtea scolii, spre deliciul galerie Ultras. Desi ar fi putut fi câstiga lejer meciul cu 5-1 sau 8-1, studentii au încasat pe final de meci un gol stupid de la Aldea, după o greseală a lui Viorel Ferfelea. Scor final Sportul-Otelul 3-2, cele două echipe împărtindu-si punctele în acest sezon, după ce în tur a fost 1-0 pentru gălăteni.
     
      Divizia A, Etapa a 21-a, Bucuresti, Stadion: "Sportul Studentesc", Ora: 17:00, Spectatori: 800
      Arbitru: Anton Helesteanu (Iasi)
      Sportul Studentesc Bucuresti - Otelul Galati 3 - 2 (3-0)
      Au marcat: Gigel Bucur (2, 18, 33p) - Victoras Iacob (57), Bogdan Aldea (89)
     
      Sportul (antrenor Dan Petrescu): Eduard Stăncioiu - Sorin Răadoi, Constantin Secăreanu, Alin Ratiu, Florin Maxim - Tibi Balan, Florentin Cruceru (86 Viorel Ferfelea), Stelian Stancu, Marius Nae (61 Marian Dedu) - Ionut Mazilu, Gigel Bucur (88 Costin Curelea)
     
      Otelul (antrenor Mihai Stoichită): Cornel Cernea - Daniel Munteanu, Marian Zeciu, Sergiu Ghidarcea (46 Ionut Bădescu) - Silviu Izvoreanu, Viorel Tănase, Nicolae Balauru, Ionut Dragomir - Ciprian Mozacu, Victoras Iacob, Dănut Oprea (83 Bogdan Aldea).

Sorin AROTARITEI (www.romaniansoccer.ro)

        La 28-30 octombrie au fost pro ...
        Destul de multe concluzii după ...
        Clasamentele promise în materi ...
        Prima etapă din Campionatul Su ...

Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul TOPSport!
Designed by Web Media Marketing