Topsport - 100% sport
ARTE MARTIALE
ATLETISM
BADMINTON
BASCHET
BASEBALL
BOX
CALEIDOSCOP
CANOTAJ & KAIAC-CANOE
CICLISM & MONTAINBIKE
COMUNICATE DE PRESA, CONFERINTE
CULTURISM
FOTBAL, FOTBAL-TENIS, NFL
GIMNASTICA
HALTERE
HANDBAL
HOCHEI PE GHEATA
JOCURI DE VARA
JUDO
LUPTE
MOTOR
NATATIE
NBA
NHL
OLIMPISM
POLO
POPICE
POVESTIRI ADEVARATE
RUGBY
SAH, GO, SCRABBLE & BACKGAMMON
SCRIMA
SPORTURI DE IARNA
TENIS
TENIS DE MASA
TIR SPORTIV
VOLEI
  Arhiva stiri
  Arhiva editoriale
FOTBAL - FC Arges testează un camerunez fost la Treviso
Vineri , 18-08-2006

      Camerunezul Thierry Ekwalla (22 de ani) ar putea deveni al cincilea jucător străin din lotul echipei FC Arges, dacă va reusi să-l convingă pe antrenorul Giuseppe Giannini că are valoare.
      Ekwalla a venit de luni la Pitesti dar a avut ghinionul să se accidenteze usor chiar la primul antrenament, astfel că nu se află la capacitate maximă. Marele său atu este că vorbeste foarte bine limba italiană, deoarece a terminat junioratul lui clubul Treviso. Cu toate acestea, Giannini are răbdare cu el, pentru că este un tânăr fotbalist care a ajuns să dea probe la cunoscuta formatie frantuzească, Olympique Marseille.
      Ekwalla a plecat la 17 ani din Camerun si primul său contract de profesionist l-a semnat cu gruparea sârbă FC Cukaricki. În 2005 a fost aproape de marea lovitură a carierei sale, fiind acceptat să dea probe la Olympique Marseille, dar mult mai aproape s-a dovedit a fi de Jiul Petrosani. Clubul sârb a cerut prea multi bani pe el si venirea în campionatul românesc s-a amânat. În momentul de fată, Thierry Ekwalla este liber de contract. Camerunezul joacă pe postul de mijlocas, unul pe care Giuseppe Giannini îl consideră descoperit, dar ca să rămână la FC Arges va trebui să convingă că are valoare. Prima oportunitate este joi, când Il Principe a programat un meci scoală între echipa sa si cea a doua a clubului, pregătită de Gabi Dumitru. Thierry Ekwalla a văzut meciul Argesului cu Universitatea la televizor si spune că i-a plăcut cum s-a miscat echipa, iar rezultatul i se pare exagerat.

Sorin AROTARITEI (www.romaniansoccer.ro

        La 28-30 octombrie au fost pro ...
        Destul de multe concluzii după ...
        Clasamentele promise în materi ...
        Prima etapă din Campionatul Su ...

Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul TOPSport!
Designed by Web Media Marketing