Contul Meu
Login
Ai pana la 50% reducere la o super selectie de Craciun! Vezi toate articolele aici!
Esti aici: topsport.ro > Informatii: Clienti fideli
clienti-fideli icon

Clienti fideli

TopSport va multumeste pentru alegerea facuta!

Comandati mai mult, platiti mai putin!

 

Reducerile oferite cresc in functie de numarul de comenzi sau valoarea acestora dupa cum urmeaza:

 

Daca aveti minim 3 comenzi finalizate sau valoarea comenzilor dumneavoastra este intre 800 si 1500lei primiti un voucher cadou ce va ofera o reducere de 10% la comenzile ulterioare. Perioada de valabilitate a voucherului este de o luna de zile.

 

Daca aveti minim 4 comenzi finalizate sau valoarea comenzilor dumneavoastra este intre 1500 si 2000lei primiti un voucher cadou ce va ofera o reducere de 12% la comenzile ulterioare. Perioada de valabilitate a voucherului este de doua luni de zile.

 

Daca aveti minim 5 comenzi finalizate sau valoarea comenzilor dumneavoastra este intre 2000 si 3000lei primiti un voucher cadou ce va ofera o reducere de 15% la comenzile ulterioare. Perioada de valabilitate a voucherului este de trei luni de zile.

 

Daca aveti minim 6 comenzi finalizate sau valoarea comenzilor dumneavoastra este intre 3000 si 4000lei primiti un voucher cadou ce va ofera o reducere de 18% la comenzile ulterioare. Perioada de valabilitate a voucherului este de patru luni de zile.

 

Daca aveti minim 8 comenzi finalizate sau valoarea comenzilor dumneavoastra este de peste 4000lei primiti un voucher cadou ce va ofera o reducere de 20% la comenzile ulterioare. Perioada de valabilitate a voucherului este de sase luni de zile.

 

Voucherele sunt valabile pentru toate produsele nereduse de pe www.topsport.ro.

 

De asemenea, voucherele sunt oferite pentru toate comenzile livrate.