Contul Meu
Login
Ti-am pregatit SPRING SALES cu reduceri de pana la 60%! Le gasesti pe toate aici:
Esti aici: topsport.ro > Informatii: Livrare produse
livrare icon

Livrare produse

 
Vrei să comanzi ceva de la noi și ai nevoie de mai multe informații despre livrare
 
Iată ce ai nevoie să afli ca să comanzi de pe TopSport.ro și să primești coletul degrabă:
 
  • Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 300 Lei. Pentru comenzi mai mici de 300 Lei, livrarea prin curier costă 15 Lei și livrarea în locker (Sameday Easybox) costă 9 Lei. Pentru anumite localități (din afara ariei de acoperire a firmelor de curierat), costul transportului poate depăși valoarea de 15 Lei, situație în care vei fi anunțat telefonic înainte de expediere.
  • Livrăm comenzile în 24h din stocurile proprii; mai exact, comenzile plasate și confirmate până la ora 15:00 vor fi livrate a doua zi lucrătoare iar comenzile plasate și confirmate după această oră vor fi livrate în două zile lucrătoare.
  • Expediem colete cu patru firme de curierat: TNT, UrgentCargus, DPD și Sameday. Astfel, încercăm să ne concentrăm pe plusurile fiecăreia pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii.
  • Livrăm exclusiv pe teritoriul României.
  • Sâmbăta și duminica nu expediem colete.
  • Deși încercăm pe cât posibil să evităm întârzierile, acestea pot apărea la prelucrarea, expedierea și livrarea comenzilor.
 
Mai ai și alte întrebări referitoare la comenzi, pentru care nu ai găsit răspuns? Ne-am gândit la unele pentru care îți vom scrie mai departe răspunsurile noastre. Dacă totuși nu ai găsit răspunsul, ne poți contacta.
 
Întrebări posibile la care ne-am gândit și la care îți răspundem:
 
- De ce folosiți patru firme de curierat, de ce nu lucrați și cu alții sau de ce lucrați tocmai cu aceste firme de curierat?
Deoarece, există, mai mereu, plusuri și minusuri iar noi am vrut ca tu să te bucuri de “plusuri” și să eviți “minusurile” în colaborarea ta cu noi.
 

- Îmi doresc tare mult să livrați un colet în afara României. Ce să fac? 

Scrie-ne la [email protected] și vom depune tot efortul pentru a îți îndeplini dorința. Nu promitem, însă, că putem muta munții din loc.

 

- De ce pentru anumite localități costul transportului poate depăși valoarea de 15 Lei și care sunt acele localități? 

Deoarece firmele de curierat nu livrează în anumite localități decât la un cost mai mare. Care sunt acelea? Un exemplu ar fi satele din Delta Dunării, unde curierii ajung doar pe cale maritimă (înca nu au implementat livrarea cu drone). Oricum, noi te anunțăm dacă este cazul să platești mai mult.

 

- De ce nu există un locker în apropiere de mine? 

Locker-ele sunt amplasate de Sameday și ei decid asupra acestui aspect. Deci, te rugăm să îi contactezi și să le transmiți că ți-ai dori un locker într-o anumită locație.

 

- De ce pot apărea întârzieri în prelucrarea și expedierea comenzilor?

Există posibilitatea ca în comanda ta să fie produse defecte sau indisponibile – dacă se constată acest lucru, te vom contacta pentru detalii.

De asemenea poate fi vorba despre o comandă cu mai multe produse - pentru că avem zece magazine fizice, adică zece depozite, sunt situații în care produsele dintr-o comandă se află în mai multe locații. Pentru că, în final, îți vom trimite un singur colet cu toate produsele, va fi nevoie să decalăm livrarea către tine până colectăm toate produsele din depozitele din țară. Oricum, te vom anunța pe email.

 

- De ce întârzie firma de curierat?

Pentru că perfecțiunea este ceva la care ne dorim să ajungem, dar ea este “rezervată” doar zeilor și pentru că nicio firmă de curierat nu garantează livrarea a doua zi în proporție de 100%. De ce? Ne întoarcem iar la perfecțiune și la limitări geografice, fizice, de personal, de infrastructură, etc.

 
Tot nu ai găsit răspunsul care te interesează? În primul rând, îți spunem că apreciem efortul depus pentru a citi tot ce este mai sus. Nu în ultimul rând, îți spunem că rămâne un singur lucru de făcut: contacteaza-ne!